Asunto Oy Helsingin Kankurinkatu 7 saneerattiin alkuperäiseen loistoonsa

Helsingin Punavuoressa sijaitsevan Kankurinkatu 7:n porraskäytävien saneeraushanke on saatu päätökseen. Hankkeeseen kuului kolmen porraskäytävän palauttaminen alkuperäiseen uusklassiseen ilmeeseensä ja lisäksi rakennuksen sisäpihan puolelle rakennettiin täysin uusi sisäänkäynti.
’Kankurinkatu 7 oli vaativa kohde, jossa pääsimme käyttämään monipuolisesti erilaisia hallitsemiamme maalaus- ja rakennustekniikoita. Kaivoimme esimerkiksi porraskäytävien vanhat koristekuviot seinistä esiin ja entisöimme ne’, kertoo työpäällikkö Erja Manninen Veljekset Lehtiseltä. ’Lisäksi rakensimme vanhaan arvokiinteistöön täysin uuden sisäänkäynnin’, Manninen jatkaa.

Porraskäytävien saneeraushanke käynnistyi syksyllä 2013, jolloin Veljekset Lehtinen järjesti asukasillan kertoakseen hankesuunnitelman ja aikataulun ja asukkaat saivat vastauksia mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Tiedottaminen jatkui aktiivisesti koko hankkeen ajan.

”Porraskäytävän saneeraushanke oli kattava ja matkan varrella tuli useita lisäprojekteja”, kertoo Asunto Oy Helsingin Kankurinkatu 7:n hallituksen puheenjohtaja Mirja-Liisa Berglund. ”Kaikki sujui tästä huolimatta oikein hyvin ja asukkaiden asumismukavuus huomioiden”, Berglund jatkaa. ”Tiedotus hoidettiin tehokkaasti ja yhteistyö Veljekset Lehtisen ja arkkitehtimme kanssa sujui myös hienosti. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja projektin kulkuun”, Mirja-Liisa Berglund toteaa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan remonttianne yhdessä!

Filed under: Maalaus, RakentaminenTagged with: