Esimerkkejä osaamisestamme

Olemme vuosien varrella osallistuneet usean arvorakennuksen korjausrakentamiseen. Ensimmäisen kerran maalasimme Yliopiston päärakennuksen 1940-luvulla. Ja yhä ammattitaitoomme luotetaan.

 

Yli sataan vuoteen mahtuu lukuisia työkohteita lukuisilta eri tilaajilta ja siksi lista mainitsemisen arvoisista työkohteista on erityisen pitkä.
Olemme koonneet refereisseihin toteuttamiamme työkohteita, jotka kuvaavat hyvin nykyistä toimintaamme ja kattaa perinteisten maalaustöiden lisäksi huoneistoremontit, toimistojen muutostyöt, julkisivutyöt ja julkisten rakennusten sekä liikerakennusten sisä- ja ulkopuoliset maalaus- ja kunnostustyöt.

Asiakkaidemme sanomaa

“Marmoroinnin toteuttanut Veljekset Lehtisen maalari on äärimmäisen ammattitaitoinen. Hän on todellakin huippuosaaja, jolla on tekniikka hallussa ja hän omaa myös taiteellista silmää. Hän on omaksunut marmoroinnin erinomaisesti.”

“Meille pääurakoitsijana laatu ja luotettavuus ovat aina ykkösprioriteetti, kun valitsemme kumppaneita. Veljekset Lehtisen osaaminen on omaa luokkaansa ja he ovat aina suoriutuneet yhteisistä projekteistamme erittäin hyvin.”

“Saimme saman katon alta sekä kirvesmies-puusepän ammattitaidon että pintamaalausten taitajat, mikä oli meidän kannaltamme erittäin helppoa ja vaivatonta.”

“Veljekset Lehtisen projektinhallinta sekä maalaustyön toteutus ja laatu olivat ensiluokkaisia. Meillä oli alusta alkaen hyvä keskusteluyhteys ja yhteinen sävel.”