Haluatko ympäristön, jossa kehittää osaamistasi?

Toteutamme toimistojen, huoneistojen, kylpyhuoneiden ja keittiöiden kokonaisurakoita “avaimet käteen” -periaatteella pääkaupunkiseudulla. Palvelemme asiakkaitamme pääosin vuosisopimuspohjaisesti. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, kotitaloudet, kiinteistöyhtiöt, yritykset sekä kaupungit ja muut yhteisöt. Teemme myös maalaustöitä aliurakkana rakennusliikkeille korjausrakentamisen kohteissa. Intohimonamme on osaltamme toteuttaa töissämme asiakkaidemme visiot ja siten muokata heidän ympäristöstään arvokkaampaa – menemme asiakas edellä sydän mukana tekemisissämme.

Me olemme joukkue eri työikäisiä ammattimiehiä ja -naisia. Tällä hetkellä meitä on 43, joista 14 pääosin rakentaa ja reilut 20 maalaa. Tuotantoamme tukemassa on ammattitaitoinen työnjohto, ajantasainen toiminnanohjausjärjestelmä sekä tuotannonhallintaohjelmisto, jonka avulla myös taloushallinto kirjanpitoineen on omissa käsissämme. Työkielenämme on suomi. Toimimme omistamissamme tiloissa Helsingin Kruununhaassa.

Taloutemme on vakaa. Kokemuksesta voimme sanoa, että ammattitaito kehittyy ja monipuolistuu ajan kanssa. Kesällä 113 vuotta täyttävä yrityksemme elää vahvasti tässä hetkessä. Ajatuksemme on kirkas – haluatko sinä jakaa ammattiminäsi joukkueemme kanssa? Haluatko sinä arvokkaamman ympäristön, jossa toteuttaa ja kehittää osaamistasi? Ole yhteydessä: maalaus@veljeksetlehtinen.com!