Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy on Vuoden 2015 helsinkiläinen yritys

Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy on valittu Vuoden 2015 helsinkiläiseksi yritykseksi.

Palkinto on yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä ja sen myöntämisellä korostetaan yksityisen yrittäjän ja hänen yritystoimintansa merkitystä Helsingissä. Tarkoitus on myös lisätä yksityisen yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja Helsingin hyvinvoinnin kehittymiselle.

“Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy edustaa perinteistä alaa, joista useat ovat on monistakin eri syistä olleet vähenemässä yhteiskunnassamme. Nyt ne ovat kuitenkin kokemassa uutta nousua. Tänä vuonna halusimme palkita lisäksi nimenomaan työllistävän yrityksen. Tämä toivottavasti kannustaa kaikkia yrittäjiä laajentamaan toimintaansa ja työllistämään jatkossakin”, Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Pentti Rantala kertoi valinnasta.

“Kunnia tästä palkinnosta kuuluu ehdottomasti koko henkilöstöllemme, joka on asiakkaittemme keskuudessa pystynyt ylläpitämään ja kasvattamaan luottamusta suorittamiemme töiden kautta. Luottamus ansaitaan päivittäisellä tekemisellä. Toisen työn arvostaminen on avainasemassa onnistumisissa. Pienet askeleet vahvistavat kokonaisuutta ja mahdollistavat kasvun, jota ilman kehitystyö on vaikeaa”, toteaa toimitusjohtaja Kari Väisänen.

“Me Veljekset Lehtisellä otamme tämän kunnianosoituksen vastaan nöyrin mielin ja sydän avoinna tulevalle!”, kiittää Kari Väisänen.

Filed under: AjankohtaistaTagged with: