Talvikauden uutisia 2020

Kulunut syksy on ollut mitä ikimuistoisin, kiitos tästä kuuluu teille hyvät kumppanit.
Hyvällä yhteistyöllä olemme yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet monenmoisia kohteita/projekteja. Kaikille näille on ollut yhteistä seuraavat asiat

  • ammattimainen projektisuunnittelu
  • realistinen projektiaikataulu
  • aidosti työstään innostuneet alan ammattilaiset
  • sekä aito yhteistyö läpi projektin

Veljekset Lehtinen Maalausliikkeen puolesta voin sanoa että edellä mainitut asiat ovat meille sydämenasioita myös jatkossa.

Osoituksena tästä aidosti työstään innostuneet alan ammattilaiset Tiia ja Sari ovat suorittaneet työn ohessa maalarimestarin erikoisammattitutkinnon. Lämpimät onnittelut Tiia ja Sari, hienosti tehty.

”Veljekset Lehtinen Maalausliike on hyvä työpaikka. Täällä tekijät huomioidaan ja jokainen pääse näyttämään sekä antamaan parastaan. Työmoraalimme on korkea, olemmehan alan ammattilaisia. Itse sytyn kun pääsen kunnostamaan alkuperäistä tai jos kohde on muuten haastava, on kiva laittaa itsensä peliin. Tässä muutamia kuvia hetki sitten valmistuneesta kohteesta jossa vastuullani oli mm. ala-aulan marmorointi ja ovien ootraukset.
-Tiia”

Ja koska vierivä kivi ei sammaloidu olemme entisestään kirkastaneet työnjohdollisia vastuita.
Työnjohtajien esimiehenä toimii pitkän kokemuksen että erinomaiset näytöt antanut Mika Kiuru, ansioituneena työnjohtajana Sami Huoponen, sekä 9.12. alkaen uusi vahvistuksemme Ida Kuosmanen. Toivotamme Idan mitä lämpimämmin tervetulleeksi.

Olemme täällä teitä varten -terveisin,

Kari Väisänen

Filed under: Ajankohtaista