Suomen Pankin kanssa yhteistyötä jo neljännesvuosisata

Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy on yli satavuotisen toimintansa aikana vakiinnuttanut asemansa julkisten arvokiinteistöjen kunnostustöiden toteuttajana. Suomen Pankin kanssa yhteistyö käynnistyi jo neljännesvuosisata sitten pankin omistuksessa olevien asuntojen remonttitöistä.

Vuosien saatossa Veljekset Lehtinen on toteuttanut Suomen Pankin kiinteistössä useita kunnostustöitä. Kuluneen vuoden aikana vanhan päärakennuksen ikkunoiden sisäsmyygit entisöitiin ja ulkoikkunoiden tammikarmit kunnostettiin elinkaarikunnostuksena. Sopivasti ennen Suomi 100 -juhlavuotta.

”Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy on meille kustannustehokas ja luotettava kumppani,” kertoo isännöitsijä Jouni Lappalainen Suomen Pankista. ”Julkisena toimijana kilpailutamme suuret urakat ja niissä kaikki toimijat ovat samalla viivalla. Niin suurissa, kuin pienissäkin toimeksiannoissa Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy:llä on asiakaslähtöinen ja huolehtiva ote ja työt tulevat kerralla kuntoon.” Lappalainen toteaa.

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä Suomen Pankki juhlistaa avaamalla kunnostettujen tilojensa ovet yleisölle 27. – 30.1.2017. Avoimien ovien –tilaisuudessa esitellään pankin taidekokoelmaa ja tarjolla on Suomen historiaan liityviä musiikkiesityksiä sekä lyhyitä tietoiskuja.

Filed under: AjankohtaistaTagged with: