Korjausrakentamisen konkari Mika Kiuru

Toimitusjohtaja Mika Kiuru henkilökuvassa.

Korjausrakentamisen ammattilainen, kirvesmies Mika Kiuru on työskennellyt saneerausprojektien parissa jo lähes 25 vuotta. Vuonna 2012 hän aloitti työt Veljekset Lehtisellä, joka on tehnyt maalausurakoiden rinnalla korjausremontteja jo pitkään.
”Maalaus- ja remonttipuoli toimivat yhteen erinomaisesti toisiaan täydentäen. Veljekset Lehtinen tarjoaa asiakkaalle kokonaisratkaisun – timpurit tekevät pinnat ja maalarit viimeistelevät. Maalaus on ollut perinteisesti yrityksen vahvin liiketoiminta, mutta korjausrakentaminen on noussut rinnalle keskeiseksi osa-alueeksi”, Kiuru kertoo.

Tulevaisuudessa Kiuru arvioi korjausremonttien Veljekset Lehtisellä lisääntyvän: ”Yrityksen nimi viestittää voimakkaasti maalausta. Asiakkaat vain täytyy saada tietoisiksi siitä, että teemme maalausurakoiden lisäksi myös saneeraustöitä yhtä vahvalla ammattitaidolla.”

Rakennusalalla suhteet korostuvat

Mika Kiurun pitkä kokemus ja vahva ammattitaito rakennusalalla ovat tuoneet Veljekset Lehtiselle osaamisen lisäksi myös uusia projekteja: ”Vanhat asiakkaani ovat ottaneet yhteyttä minuun ja yhteistyömme jatkuu nyt Veljekset Lehtisen kautta.”

Yleisesti ottaen Kiuru painottaa verkostojen ja kontaktien tärkeyttä rakennusalalla. ”Henkilökemian ja luottamuksen merkitys on projektitöissä valtava – mieluummin käytetään tuttua ja turvallista kumppania kuin vaihdetaan uuteen. Kun asiakas on tyytyväinen, kaikki ovat tyytyväisiä”, Kiuru linjaa.

Filed under: AjankohtaistaTagged with: