Kohde-esittely: Kauppakeskus Arabia

Kauppakeskus Arabia siirtyi Cityconin Oyj:n omistukseen huhtikuussa 2012. Yli kymmenen vuotta vanhan kauppakeskuksen ilmettä haluttiin uudistaa ja työ päätettiin aloittaa näkyvistä osista. Ensimmäisenä listalla oli parkkihalli, jonka kaikki pinnat piti maalata sekä valaistusta nykyaikaistaa.

Projektin aikataulu oli tiukka, maalauskumppania lähdettiin hakemaan huhtikuussa 2013 ja projektin piti olla valmis kesäkuun puolessa välissä. Citycon Oyj oli aikaisemmin tehnyt onnistuneesti yhteistyötä Veljekset Lehtisen kanssa ja suositteli luottokumppania myös kauppakeskuksen teknisestä manageerauksesta vastaavalle Corbel Oy:lle. Veljekset Lehtinen valikoitui lopulta kumppaniksi kauppakeskuksen vaativaan maalausprojektiin.

Projektia leimasi erittäin tiukka aikataulu alusta saakka, mikä edellytti kaikilta hankkeen osapuolilta joustoa ja hyvää keskinäistä viestintää.

”Veljekset Lehtisen projektinhallinta sekä maalaustyön toteutus ja laatu olivat ensiluokkaisia. Meillä oli alusta alkaen hyvä keskusteluyhteys ja yhteinen sävel. Toimivaan yhteispeliin kuului myös se, että pystyimme puolin ja toisin neuvottelemaan avoimesti ja ripeästi lisätöistä matkan varrella. Näin kaikki lisätyöt saatiin hoidettua hyvin eivätkä ne viivästyttäneet aikataulua”, kertoo Terhi Nevalampi Corbel Oy:stä.

Myös yhteistyö muiden korjaushankkeen osapuolien kanssa oli toimivaa ja Veljekset Lehtisen maalaustyön laatu sai kiitosta myös heiltä. ”Veljekset Lehtisen maalarit olivat todella ammattitaitoisia”, Nevalampi kiittää ja jatkaa:

”Uskon, että myös tulevaisuudessa pääsemme Veljekset Lehtisen kanssa yhteistyöhön, niin sujuvasti tämä projekti meni. Ilman osaavia ammattilaisia ja toimivaa yhteistyötä tällaiset kiireelliset projektit eivät onnistu ainakaan näin hyvin kuin Arabian kauppakeskuksen hanke.”

Filed under: AjankohtaistaTagged with: