Helsingin yliopisto – yhteistyötä jo yli 100 vuotta

Veljekset Lehtinen on ollut jo yli 100 vuotta Helsingin yliopiston maalaus- ja remonttikumppani. Pitkän yhteistyön taustalla ovat luottamus ja sujuva viestintä, toteutusten korkea laatu sekä Veljekset Lehtisen tekijöiden monipuolinen ammattitaito.

“Veljekset Lehtinen on luotettava, tasalaatuinen ja ammattitaitoinen toimija, joka on hyvin pystynyt profiloitumaan kilpailulla markkina-alueella. Veljekset Lehtinen on tehnyt Helsingin yliopistolle lukuisia maalaustöitä vaativissakin kohteissa, kuten yliopiston Päärakennuksessa. Viime aikoina he ovat hoitaneet myös pienempiä muutos- ja rakennustöitä, joista esimerkiksi Viola-kahvilan keittiön korjaustyö vietiin hyvin läpi sovitussa aikataulu- ja laatupuitteissa”, kiinteistöpäällikkö Jaana Ihalainen Helsingin yliopistolta kertoo.

Helsingin yliopistolla on paljon arvokiinteistöjä ja niiden ylläpito vaatii työtä nyt ja tulevaisuudessa. Veljekset Lehtinen tuntee Helsingin yliopiston toimintatavat ja kiinteistöjen tarpeet pitkällä kokemuksella.

“Pitkään jatkuvaa yhteistyötä on hyvä jatkaa kumppanin kanssa, joka hoitaa asiat asiakasystävällisesti, luotettavasti ja vastuuntuntoisesti”, Ihalainen kuvaa tulevaisuuden yhteistyötä Veljekset Lehtisen kanssa.

Filed under: AjankohtaistaTagged with: